www.ideaplussolutions.ro
servicii software Developing / Outsourcing
solutii web Hosting
servicii seo Optimizare pentru motoarele de cautare
Software pentru management-ul agentiilor de voiaj
produse software
AGATT este o aplicatie software intranet dedicat management-ului agentiilor de turism. Agatt ofera o modalitate simpla dar puternica de a administra pachetele de turism ce vin de la furnizori si de a genera pachetele pentru clienti.
AGATT este raspunsul pentru toate problemele de zi cu zi cu care se confrunta o agentie de turism . Acest soft a fost dezvoltat si testat cu agentia de turism Mapamond din Craiova si s-a dovedit faptul ca imbunatateste pana la 70% eficienta unei agentii de turism
citeste...
Mai multe informatii
click AICI
turism software
Optimizare pentru motoarele de cautare
servicii seo
Search engine optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si a calitatii traficului unui site web de la motoarele de cautare, prin intermediul metodelor "naturale" ("organice" sau "algoritmice"), cu rezultate pentru cautarile cuvintelor cheie.
Firma noastra ofera optimizare pentru motoarele de cautare si marketing online. Rezultatele obtinute pana acum ne recomanda in acest domeniu.
citeste...
CONTACT
servicii software
Adress:
Craiova, Str. Imparatul Traian, Nr.2, Et.3,  Romania, Cod:200399
Tel/Fax:  0040 351 413 100
E-mail: office[at]ideaplussolutions.ro
Despre
solutii web
Servicii
servicii seo
Portofoliu
solutii web
Produse
servicii software
Contact
Keep growing! 
Servicii si solutii software
solutii web
Magazin Virtual
profduse software
MyVirtualShop este o aplicatie e-comert ce permite administratorului sa simplifice administrarea magazinului virtual. MyVirtualShop furnizeaza o modalitate simpla de urmarire a comenzilor platilor si livrarilor, vizualizarea vanzarilor ordonate pe data, utilizator si statut. Acest software este dezvoltat sa  fie usor pentru vizitator cat si pentru administrator.
Utilizatorul poate sa isi urmareasca comenzile, sa vizualizeze istoricul comenzilor plasate, sa filtreze comenzile dupa data si statut. Ofera deasemenea mijloace de comunicare intre administratorul site-ului si client si poate  sa urmareasca mesajele trimise intre ei doi.
citeste...
demo magazin online

jovani prom dress knee length prom dresses yellow cocktail dresses best wedding dress designers swiss replica iwc replica audemars piguet replica omega replica swiss watches A. Lange & Sohne orologi IWC replica montblanc replica replik uhren replique tag heuer patek philippe repliques

Newsletter
Nume si prenume
E-mail
 
©IdeaPlusSolutions
portofolii foto Home Contact