www.ideaplussolutions.ro
servicii software Developing / Outsourcing
solutii web Hosting
servicii seo Optimizare pentru motoarele de cautare
Optimizare pentru motoarele de cautare
servicii seo
Search engine optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si a calitatii traficului unui site web de la motoarele de cautare, prin intermediul metodelor "naturale" ("organice" sau "algoritmice"), cu rezultate pentru cautarile cuvintelor cheie.
Firma noastra ofera optimizare pentru motoarele de cautare si marketing online. Rezultatele obtinute pana acum ne recomanda in acest domeniu.
citeste...
Produse
servicii software
Firma noastra a dezvoltat pe langa altele, produse software precum:
Aplicatie de Gestiune a Activitatilor de Turism si Transport
produse software
Produsul AGATT a fost testat impreuna cu Agentia de Turism Mapamond si a demonstrat o diminuarea a costurilor cu personalul si activitatea desfasurata in cadrul agentiei cu pana la 70%. Aceasta aplicatie ofera de la gestionarea ofertelor pana la generarea de facturi si rapoarte statistice si contabile.
Despre
servicii software
Servicii
servicii seo
Portofoliu
solutii web
Produse
servicii software
Contact
Keep growing! 
Servicii si solutii software
Pentru a va putea face o idee despre facilitatile oferite de aceasta aplicatie va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi un cont de test. turism software
Magazin Online
produse software
Magazinul Online dezvoltat de firma noastra ofera posibilitatea gestionarii dinamice a clientilor, ofertelor si preturilor produselor. Solutia permite generarea de rapoarte de vanzari, urmarirea stadiului comenzilor atat pentru client cat si pentru administrator, vizualizarea separata pe tipuri de comenzi, posibilitatea de oferire de discount si multe alte facilitati.
demo aici
Program Facturare
servicii software
Program Facturare - solutia de facturare dezvoltata de firma noastra este oferita atat online cat si ca aplicatie windows. Aceasta aplicatie permite generarea de facturi personalizate, repoarte statistice si contabile, posibilitatea sincronizarii cu situatia stocurilor.
program facturare demo aici
Newsletter
servicii software
Newsletter - modul independent ce poate fi integrat in site-ul clientului cu posibilitatea de personalizare.
Permite deasemenea atribuirea abonatilor in grupuri si trimiteri preferentiale de e-mail-uri.
Rezervari Online
produse software
Rezervari Online - aplicatie online care se preteaza gestionarii activitatiilor de turism pentru pensiuni si hoteluri si care poate fi integrata in site-ulu clientului. Aceasta permite plasarea de rezervari de catre vizitatorii site-ului. In modulul de administrare pot fi gestionate rezervarile si situatia camerelor disponibile, si in plus ofera generarea de diverse rapoarte.
Programari Online
servicii software
Programari Online - aplicatie online care se preteaza cabinetelor medicale si de stomatologie, cabinetelor de avocatura, cosmetica, programelor de audiente ale primariilor, si in general, pentru orice activitate care necesita lucrul cu publicul. Aplicatia permite setarea intervalelor orare de audienta si a zilelor de lucru, atribuirea programarilor pe angajat, generarea automata de program de vizite ale angajatilor cu posibilitatea imprimarii acestuia si diverse alte rapoarte.
servicii software
Misiunea Idea Plus Solutions este de a satisface pe deplin nevoile clientilor sai si a cererilor, cu promptitudine, prin livrarea de produse de inalta calitate si servicii, la preturi competitive, precum si elaborarea de proiecte, aplicatii si echipamente complexe la cel mai inalt nivel tehnic, prin pre si post vanzare de servicii, toate realizat cu mare profesionalism.
Newsletter
Nume si prenume
E-mail
©IdeaPlusSolutions
seo romania Home Contact