www.ideaplussolutions.ro
servicii software Developing / Outsourcing
solutii web Hosting
servicii seo Optimizare pentru motoarele de cautare
Software pentru management-ul agentiilor de voiaj
produse software
AGATT este o aplicatie software intranet dedicat management-ului agentiilor de turism. Agatt ofera o modalitate simpla dar puternica de a administra pachetele de turism ce vin de la furnizori si de a genera pachetele pentru clienti.
AGATT este raspunsul pentru toate problemele de zi cu zi cu care se confrunta o agentie de turism . Acest soft a fost dezvoltat si testat cu agentia de turism Mapamond din Craiova si s-a dovedit faptul ca imbunatateste pana la 70% eficienta unei agentii de turism
citeste...
Mai multe informatii
click AICI
turism software
Optimizare pentru motoarele de cautare
servicii seo
Search engine optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si a calitatii traficului unui site web de la motoarele de cautare, prin intermediul metodelor "naturale" ("organice" sau "algoritmice"), cu rezultate pentru cautarile cuvintelor cheie.
Firma noastra ofera optimizare pentru motoarele de cautare si marketing online. Rezultatele obtinute pana acum ne recomanda in acest domeniu.
citeste...
Despre noi
servicii software
Idea Plus Solutions S.R.L. este o companie privata, infiintata in 2003 dedicata implirii, telului si scopului propus satisfacerii nevoilor clientilor prin furnizarea de produse si servicii de calitate inalta la un pret convenabil
Idea Plus Solutions actioneaza in domeniul IT-ului, cu competente remarcabile in dezvoltarea de software, activitati de consultanta si servicii media
Idea Plus Solutions este fericita sa iti ofere serviciile unor consultanti care pot reprezenta o resursa valoroasa de outsourcing, colegi de incredere, profesionisti certificati in project management si diferite tehnologii, designeri experimentati si consultanti media.
Despre
solutii web
Servicii
servicii seo
Portofoliu
solutii web
Produse
servicii software
Contact
Keep growing! 
Servicii si solutii software
servicii software
Echipa solutii web
Viziune servicii seo
Misiune servicii software
Set de valori produse software
Magazin Virtual
produse software
MyVirtualShop este o aplicatie e-comert ce permite administratorului sa simplifice administrarea magazinului virtual. MyVirtualShop furnizeaza o modalitate simpla de urmarire a comenzilor platilor si livrarilor, vizualizarea vanzarilor ordonate pe data, utilizator si statut. Acest software este dezvoltat sa fie usor pentru vizitator cat si pentru administrator.
Utilizatorul poate sa isi urmareasca comenzile, sa vizualizeze istoricul comenzilor plasate, sa filtreze comenzile dupa data si statut. Ofera deasemenea mijloace de comunicare intre administratorul site-ului si client si poate sa urmareasca mesajele trimise intre ei doi.
citeste...
demo magazin online
Newsletter
Nume si prenume
E-mail
©IdeaPlusSolutions
Rechizite Home Contact