www.ideaplussolutions.ro
servicii software Developing / Outsourcing
solutii web Hosting
servicii seo Optimizare pentru motoarele de cautare
Software pentru management-ul agentiilor de voiaj
produse software
AGATT este o aplicatie software intranet dedicat management-ului agentiilor de turism. Agatt ofera o modalitate simpla dar puternica de a administra pachetele de turism ce vin de la furnizori si de a genera pachetele pentru clienti.
AGATT este raspunsul pentru toate problemele de zi cu zi cu care se confrunta o agentie de turism . Acest soft a fost dezvoltat si testat cu agentia de turism Mapamond din Craiova si s-a dovedit faptul ca imbunatateste pana la 70% eficienta unei agentii de turism
citeste...
Mai multe informatii
click AICI
turism software
Optimizare pentru motoarele de cautare
servicii seo
Search engine optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si a calitatii traficului unui site web de la motoarele de cautare, prin intermediul metodelor "naturale" ("organice" sau "algoritmice"), cu rezultate pentru cautarile cuvintelor cheie.
Firma noastra ofera optimizare pentru motoarele de cautare si marketing online. Rezultatele obtinute pana acum ne recomanda in acest domeniu.
citeste...
Hosting
solutii web
Oferim web hosting pentru clientii nostri cu echipamente profesionale: 
 • Windows hosting
 • Framework 2.0 SQLServer 2005 (MSDE)
 • Linux hosting
 • HP Xeon Dual Processor 3Ghz Server 2Gb RAM, Hdd SCSI Mirored.
 • Viteza internet 5MB si Uptime garantat 99,5%/an
 • Despre
  servicii software
  Servicii
  servicii seo
  Portofoliu
  solutii web
  Produse
  produse software
  Contact
  Keep growing! 
  Servicii si solutii software
  servicii seo
  Magazin Virtual
  produse software
  MyVirtualShop este o aplicatie e-comert ce permite administratorului sa simplifice administrarea magazinului virtual. MyVirtualShop furnizeaza o modalitate simpla de urmarire a comenzilor platilor si livrarilor, vizualizarea vanzarilor ordonate pe data, utilizator si statut. Acest software este dezvoltat sa  fie usor pentru vizitator cat si pentru administrator.
  Utilizatorul poate sa isi urmareasca comenzile, sa vizualizeze istoricul comenzilor plasate, sa filtreze comenzile dupa data si statut. Ofera deasemenea mijloace de comunicare intre administratorul site-ului si client si poate  sa urmareasca mesajele trimise intre ei doi.
  citeste...
  demo magazin online
  Newsletter
  Nume si prenume
  E-mail
  ©IdeaPlusSolutions
  portofolii foto Home Contact